Uitnodiging informatieavond

In samenwerking met Van der Sluis en Van Nuland zijn wij met het initiatief gestart voor de herontwikkeling van de panden van Van Nuland en Van der Sluis aan de Spoorsingel van bedrijven naar wonen. Wij hebben hiertoe in principe medewerking verkregen van de Gemeente Hollands Kroon.

Beide bedrijven hechten er waarde aan te melden dat zij geenszins van plan zijn uit Anna Paulowna te vertrekken. Zowel Van Nuland (magazijn) als Van der Sluis zijn voornemens te verplaatsen naar Kruiswijk.

NW360 Vastgoedontwikkeling
Wij zijn NW360 Vastgoedontwikkeling BV, Niels van Doorn en Wil Huiberts. Na vele jaren ontwikkelen bij verschillende Noord-Hollandse ontwikkelende aannemers, NHP Deurwaarder, Bot Bouw Initiatief, Mulder Obdam, Lokhorst Bouw en Ontwikkeling en Heddes Bouw & Ontwikkeling zijn wij eind 2020 gestart als zelfstandig ontwikkelaar NW360 Vastgoedontwikkeling met een scope op Noord West Nederland. De 360 en de cirkel staan voor de Golden Cirkel van Simon Sinek en de alzijdige benadering van onze ontwikkeling.

Planopzet Spoorsingel Anna Paulowna
Graag informeren wij u nu al over dit initiatief. De huidige planopzet biedt ruimte aan 3 compacte appartementen gebouwen met ieder ca. 21 appartementen. De appartementen gebouwen hebben een hoogte van ruim 12 m1, deels uitgevoerd in drie- en deels in vier lagen. Ook is er ruimte voor ongeveer 8 vrije kavels. De doelgroep die wij met de appartementen in onze ontwikkeling willen bedienen zijn voornamelijk het sociale en middensegment waarbij wij denken aan starters en senioren. Onduidelijk is nog of dit in de koop of de huur zal zijn.

De ontwikkeling wordt gerealiseerd op de kadastrale percelen van eigenaren. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken zullen wij te zijner tijd de bestaande opstallen slopen en in overleg met onze buren de erfafscheidingen tussen de percelen herstellen en zorgvuldig vormgeven.

Participatie en communicatie
Graag nodigen wij u uit voor de eerste van vele informatiemomenten voor de ontwikkeling van het plan Spoorsingel. Wij zullen met de architect van het plan aanwezig zijn om onze plannen op verschillende borden in de zaal aan u te tonen. Bedoeling van de avond is dat wij per bord ook uw input ontvangen. Wij zullen verslag leggen van de avond en onderzoeken op welke wijze wij uw reactie kunnen verwerken in het vervolg van deze ontwikkeling. Voor indiening van nieuwe tekeningen bij de gemeente Hollands Kroon zullen wij ook u in kennis stellen van de verwerkte aanpassingen.

Voor nu rest ons u uit te nodigen voor deze informatie/ participatie bijeenkomst in het Wapen van Holland in de Spoorbuurt op woensdag 16 november. De inloop is tussen 19.30 en 21.30 uur.